Hvor får man de billigste kosttilskud på nettet i 2013?

Det hurtige svar er hos Natur & Helse. Hvorfor, spørger du nok? Det er såmænd fordi, de har de bedste priser i den undersøgelse og prissammenligning, der er blevet lavet på 3 forskellige produkter i efteråret 2013. Produkterne er Kyolic hvidløgstabletter, Eye Q fiskeolie og Omnimin multivitamin. De er blevet sammenlignet med 5 andre af de førende online helsebutikker.

Natur & Helse er en dedikeret webbutik, som sælger alt indenfor helse, kosttilskud og personlig pleje. Alle produkter har det til fælles, at de er naturlige af oprindelse, og at de er lavet til at skulle passe på dig og din krop. Denne slags produkter kan man aldrig få for lidt af. Faktum er, at der er flere, end vi er klar over, der ikke er aner hvad kosttilskud kan gøre for kroppen. Mange brokker sig over, at de er trætte og ikke er oplagte nok, men hvis de fik undersøgt om kroppen havde alle depoter fyldt op, så ville de opdage, at et simpelt multivitamin ville gøre rigtig meget for energien og kroppens imunforsvar i det hele taget.

Natur & Helse

Natur & Helse vinder med disse tre produkter, men overordnet set ligger de ofte nummer et med bedste pris på rigtig mange af de produkter, de sælger, på pristjek-sider som pricerunner. Dette er ikke en overraskelse for dem selv, eftersom de markedsfører sig selv med, at de har lavere priser på selv de kendte mærkevarer, end man kan finde mange andre steder – især sammenlignet med de fysiske helsebutikker.

Kyolic hvidløgstabletter

kyolicVi kender alle problemet med at lugte langt væk af hvidløg dagen efter, vi har spist hvidløg eller mad med hvidløg i – det smager jo godt i maden! Vi ved alle også at der er nogle næringsstoffer i hvidløg, som man ikke kan få fra mange andre madvarer. Derfor er det kun fantastisk, at man med Kyolic kan få alle de gode ting fra hvidløg uden at lugte af hvidløg dagen efter.

Kyolic er først og fremmest kolesterolregulerende, men er også kendt for at være godt imod astma, betændelse, bronkitis, forkølelse, influenza, høfeber, diarre, tandpine, akne, bylder, herpes, lus, skæl, neglesvamp, vorter og øjenbetændelse. Sagt med andre ord, så er der masser af antistoffer i hvidløg, som kan hjælpe komme af med en snue eller andre småskavanker og betændte situationer, som vejret ofte bringer med sig om vinteren.

Hos Natur & Helse koster Kyolic 189,- for 110 tabletter. Køb Kyolic hvidløgstabletter her.

Eye Q fiskeolie

eye qFiskeolie er i det hele taget vigtigt for vores krop, men det har især en positiv effekt på hukommelsen og indlæringen. Fiskeolie har en naturlig måde at smøre vores indre på, så alt kører lidt hurtigere. Eye Q har en unik blanding af EPA og DHA fedtsyrer, som er stoffer, man finder i makrel, ål, laks, hellefisk, stenbiderogn, sild, stenbider, regnbueørred og sardin. Eye Qs kapsler er desuden lavet af oksegelatine, som er halalslagtet, hvilket dermed gør den god for muslimske troende.

Hos Natur & Helse koster Eye Q 424,- for 360 tabletter. Køb Eye Q fiskeolie her.

Omnimin

omniminDe fleste mennesker har taget eller tager et multi vitamin på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det er slet ikke noget, man bør stoppe med, fordi multi-vitaminet sikrer at alle lagre er fyldte, så kroppen fungerer bedst muligt – især nu hvor mange fødevarer ikke indeholder samme mængde vitaminer, som vi rent faktisk har brug. Omnimin er det ideelle multi-vitamin og mineral tilskud med dets 27 vitaminer, mineraler og sporstoffer dækker det selv den mest krævende krops behov.

Hos Natur & Helse koster Omnimin multi-vitaminer 168,- for 175 tabletter. Køb Omnimin multi-vitaminer her.

Ernæring er i det hele taget vigtigt for din krop, hvilket er hvorfor, mange prædiker vigtigheden af indtagelse af kosttilskud og diverse mineraler. Man skal behandle kroppen som et tempel og det gør man ved at respektere den og spise sundt og ernæringsrigt.

For de fleste vil det være en god idé, hvis man tager en tur til lægen for at tjekket op på hvilke vitaminer og mineraler, man evt. er i underskud af. Det vil også hjælpe til med at få kroppen i en bedre balance.

God fornøjelse med det og god jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *